Βγήκες στην Λεμεσό; Σε τσακώσαμε και περνάς από "ΔΙΚΗ" για τις στυλιστικές σου επιλογές #4 - CHNEWS

Breaking

Post Top Ad


Post Top Ad

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Βγήκες στην Λεμεσό; Σε τσακώσαμε και περνάς από "ΔΙΚΗ" για τις στυλιστικές σου επιλογές #4


Έφτασε η ώρα της ΔΙΚΗΣ!  Για να δούμε πως κυκλοφόρισε η Λεμεσός τις δύο προηγούμενες βδομαδες!

Είχαμε και Ρώσσικο event σε γνωστό μαχαζί της πολης που κυριάρχισε το τραλαλα!!

«Always dress like you are going to meet ΔΙΚΗ»

Το άλλο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι τα ΗΕΝΖ Παρτυ που πραγματοποιούντε τον τελευταίο καιρό σε ταβέρνες με μπαλόνια, βιλ***τσες, κορονίτσες και κορδέλες.  Γύρο μας ο κόσμος χωρίζει και όμος οι ταβέρνες είναι γεμάτες απο κόσμο που παντρεύετε...  Τελικά δεν παραδειγματιζόμαστε σαν λαός από τους συνανθρώπους μας!

ΔΙΚΗ #4

Θα το λέμε μέχρι να το εμπεδόσουμε!!! Αν τα οπίσθια δεν βλέπουν τα ουράνια, το κολάν είναι ότι χειρότερο με την φανελίτσα στο συγγεκριμένο μάκρος! Ας κάνουμε όλοι μαζί μια προσπάθεια να μην το φοράμε τουλάχιστομ στις βραδινές μας εξόδους!




Τα μωράκια μας πρέπει επιτέλους να σταματίσουν να είναι οι ίδιες με τις κολλητές τους.  Ας αποκτήσει η κάθε μια το δικό της ξεχωριστό στυλ.  Πάνω από όλα όμως ας ξεκινήσουν οι γονείς να κλειδώνουν τις πόρτες τα βράδια!!!




Ούτε εμένα εν το αγαπημένο μου το σιδέρομα αλλά προσπαθώ να αποφεύγω να φορώ τα ασιδέρωτα όταν φκέννω για ποτό.

Σιδέρωμα - 78 θερμίδες


Το καλοκαίρι δεν το αντέχεις γιατί νιώθεις τη θερμοκρασία να ανεβαίνει επικίνδυνα. Τώρα που ο καιρός είναι πιο δροσερός, πάλι προσπαθείς να γλιτώσεις όσα περισσότερα ρούχα γίνεται. Τίναγμα στο τζιν με το που το βγάλεις από το πλυντήριο και το σίδερο γίνεται ατμός! Είναι όμως μια δουλειά που φροντίσει την εικόνα σου... Σε ντύνει όμορφα και σε γυμνάζει επίσης.




Αλήθκια τωρά?  Στενό στενούλικο το καημένο τζαι δεν αναπνέει, εν το λυπάσε?  Που φόρμα ολόσωμη έγινε κολάν!  Μπορεί ο visual mercentiser να εχρισημοποίησε μόνο το small για να δίξει το κομμάτι μέσα στο κατάστημα αλλά μερικές φορές εν τζαι βλάφτει να ζητούμε που την πωλήτρια να μας φέρνει πιο μεγάλο size! Δώστου τον χόρο του να αναπνεύσει..





We f**cking love MOSCHINO !
Όπως έχει πει ο αγαπημένος Franco Moschino  “Si no puedes se elegante, al menos se extravagante”.




Αναφέραμε το Ρώσσικο πάρτυ και ήρθε η ώρα να αντικρέσετε με τα μάτια σας τις αγαπημένες θεάρες μας με κάτι απλό λυτό και απέριτο!

Σας αφήνω να κρίνετε μόνοι σας και περιμένω τα δικά σας σχόλια για την φίλη μας την ζέβρα, την φίλη μας την miss Hawaii και τα υπόλοιπα!

Ήταν μια κακιά copia της Barbie.






Εδώ πλανήτης γη, εδώ πλανήτης γη...  SOS SOS SOS Άρης καλεί Γη. . .τουτ τουτ τουυυτ. . .καμία ανταπόκρηση!  Εστείλαν μας την έτσι χωρίς προηδοποίηση!




Εν που τζίνα τα Henz που ελέαμεν πριν αλόπως που το έσκασεν τούτη..  Η απλά είπε να πάει έτοιμη στον γάμο της αύριο βαμμένη – χτενισμένη.  Νο τάιμ ττουμμόρροου μόρνινγκ!  Το στεφάνι πάντος εν ολόφρεσκο!




Επεριμέναμεν τα πως και πως τούτα τα φουστανούθκια αλλά τα χρώματα τα μεταλλιζέ είναι λίγο κάπος.  Φυσικά άμαν έσχεις στυλ όλα γίνοντε!  Εν να μου πεις αν ήταν ρόζ απαλό ή άσπρο θα έμοιαζε με babydoll.  Άρα πάλε καλά να λέμε που είναι gold and silver.




Παίζει η Ομόνοια με τον Απόλλωνα και όπως όλοι έχεε προσέξει πέρνει προβάδισμα η Ομονοιάκκα η σχίλλα!  Μπένει στο προσκίνιο τζαι το γαλαζιούδι το βρασχιόλι και στην μικρή περιοχή βλέπουμε το φούκσια το νύσχι να κάμνει τρίπλες μόνο του. . . Ποιός θα έιναι ο νικητής της βραδιάς οέο??




In a world of 101 Dalmatians be the 102th. . #Not
Ο μικρός Πόνκο θα ήταν πολύ στεναχωριμένος αν το έβλεπε αυτό!  Καλύτερα υοθετήστε ένα σκυλάκι δαλματίας παρά να το φορέσετε!!




Πείτε μου ότι εν το βλέπω τούτο το θέαμα σας παρακαλώ.  Σε ταβέρνα χωρίς παπούτσια ξεφάντωσε άγνωστη κύπρια λόγο πόνου στα μικρά δαχτυλάκια.  Αν την ενοχλούσε τζαι το σουτιέν θα το έφκαλλεν τζαι τζίνο!?  Ετσι εγκυκλοπαιδικά που ρωτώ.  Δηλαδή έλεος!

With Love, 
Ταραντούλα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad